НПО „Пътека на желанието” участва в конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА организиран от Нова Броудкастинг Груп и Фондация Reach for Change България. Целият ни екип адмирира подобни инициативи, които целят да активизират и дадат възможност на личности и организации да предложат решения, които ще доведат до положителни промени в начина на живот на децата.

Всички кандидати ще преминат седем етапа на селекция, сред които оценка от служителите на Reach for Change и Нова Броудкастинг Груп, независими експерти, деца и младежи. Публиката ще може да подкрепи своя фаворит чрез онлайн гласуване през ноември като победителят ще бъде обявен на 9-ти декември.

Големият победител ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000лв., а още четирима финалисти – по 10 000лв. И петимата ще спечелят място в Акселератора на ПРОМЯНАТА и ще получат обучения и индивидуални консултации, които ще им помогнат да развият своя бизнес модел в най-голям потенциал. Финалистите ще получат и допълнителна медийна подкрепа, за да може идеите им да достигнат до възможно най-много хора.